Procurorii DNA au efectuat joi dimineața 16 percheziții la domiciliul președintelui CJ Prahova Iulian Dumitrescu și la membri ai familiei acestuia, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestuia, Dumitrescu este suspectat de luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane.

Iulian Dumitrescu a reacționat pe Facebook: „În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie. Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”.

AUR : Demisia de urgență a lui Iulian Dumitrescu

AUR solicită demisia de urgență lui Iulian Dumitrescu din funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, se arată într-un comunicat.

”Solicităm atât PNL, cât și PSD, delimitarea fără ezitare de faptele de corupție ale unui reprezentant al coaliției de guvernare, iar baronului Iulian Dumitrescu îi solicităm de urgență demisia din funcția pe care o deține. Un personaj suspectat pentru fapte de corupție, pentru luare de mită, nu are ce să caute în funcția publică pe care o deține și nu mai poate fi parte a deciziei la nivelul administrației județene prahovene”, se mai arată în comunicatul AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.