Confidențialitatea datelor

orasulploiesti.ro îți respectă confidențialitatea.
– Ai mereu dreptul de a-ți accesa informațiile personale de înregistrare. Poți cere, modifica sau șterge aceste informații de pe site-ul web (după ce ai intrat pe Panoul de Control) sau trimițând un e-mail către privacy@orasulploiesti.ro.
– Studio PR Agency SRL este responsabilă pentru toată procesarea datelor. orasulploiesti.ro respectă legile românești și europene privind protecția datelor personale. Procesarea datelor personale a fost raportată și la Comisia de Protecție a Mediului de Viață.
– O mare parte a informațiilor personale pe care le introduci pe profilul creat pe orasulploiesti.ro sunt informații publice prin natură și sunt introduse cu intenția de a fi publicate.

Avertisment
Pentru a garanta securitatea și intimitatea tuturor, orasulploiesti.ro nu permite publicarea informațiilor personale precum numere de telefon, adrese sau adrese e-mail pe orasulploiesti.ro. Nu toată lumea are intenții bune. A te întâlni cu o persoană pe care ai cunoscut-o pe internet (deci anonim) prezintă întotdeauna un risc. Ai grijă: nu te întâlni singur cu această persoană sau alege un loc public și asigură-te că toată lumea știe unde ești și cu cine.

Te poți înregistra pe orasulploiesti.ro doar dacă ai mai mult de 13 ani. Minorii au nevoie de permisiunea unui părinte sau reprezentant legal înainte de a putea crea un profil pe site-ul nostru.

– Adresa ta de e-mail nu va fi niciodată publicată pe acest site web. Toate celelalte informații pot fi publicate cu acordul explicit dat de tine! Poți selecta pe Panoul de Control dacă vrei sau nu să publici ta pe pagina de profil mai multe informații confidențiale.
orasulploiesti.ro folosește datele tale de înregistrare pentru scopuri profesionale. Datele de înregistrare pot fi folosite pentru a personaliza publicitatea pe site. Doar cu autorizarea ta, acțiunile comerciale pot fi trimise prin e-mail sau/și SMS
orasulploiesti.ro sau reprezentanții săi nu vor difuza informațiile tale personale ce nu au avut ca scop publicarea, inclusiv cele legate de folosirea acestui serviciu, cu excepția cazurilor în care se acordă consimțământul explicit, pentru a satisface cererile legislației aplicabile sau pentru a proteja drepturile orasulploiesti.ro , proprietarului sau a altor utilizatori sau membri ai săi.