Pompierii din Prahova au fost solicitați să intervină în 11 situații sâmbătă dimineață, într-un interval de trei ore și jumătate, pentru a gestiona consecințele căderii unor copaci în urma ninsorii din noaptea de vineri spre sâmbătă. Municipiul Ploiești a fost cel mai afectat, cu nouă dintre cele 11 intervenții înregistrate, conform informațiilor transmise de News.ro.

În contextul ninsorilor abundente din noaptea precedentă, 11 arbori s-au rupt sau au fost doborâți de greutatea zăpezii în județul Prahova, determinând intervenția rapidă a pompierilor pentru eliminarea acestora.

Municipiul Ploiești a fost punctul central al intervențiilor, unde s-au consemnat nouă incidente din cele 11 înregistrate. Anumite evenimente au afectat arterele rutiere principale ale orașului, cum ar fi Bulevardul Republicii sau strada Gheorghe Doja.

De asemenea, o intervenție a avut loc în municipiul Câmpina și una în localitatea Bărcănești, în apropierea Ploieștiului.

În ciuda gravității situației, nu au fost raportate victime în urma acestor incidente, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.