Trei tineri din Prahova au fost amendaţi după ce au postat pe internet un clip în care apar urcaţi pe portbagajul unei autospeciale a Poliţiei judeţene Prahova. Cei trei au fost amendaţi şi au şters filmul postat online.

Fapta a avut loc, sâmbătă seară, în timp ce poliţiştii interveneau la un caz la care nu puteau ajunge cu maşina din cauza zonei grei accesibile. Poliţiştii au văzut filmul postat pe o reţea de socializare, s-au autosesizat şi i-au identificat pe cei trei.

”Din verificări s-a stabilit că, în jurul orei 19:15, în timp ce un echipaj de poliţie intervenea la o sesizare în zona Plaiul Campinei, au parcat autospeciala la marginea localităţii şi au plecat pe jos spre locaţia unde trebuiau sa intervină, din cauza zonei greu accesibile. În urma evenimentului, autospeciala nu a fost avariată”, a transmis, sâmbătă seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Cei trei tineri au fost amendaţi contravenţional în baza Legii 61/1991 care sancţionează faptele de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Filmul a fost sters de pe reţeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.