Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a anunțat luni că vrea rezilierea contractului cu operatorul de termoficare al Ploieștiului după ce municipiul a rămas fără apă caldă pentru că operatorul a anunțat că efectuează reparații la un cazan al centralei, transmite publicația Ziarul Incomod.

Șeful CJ Prahova a convocat o ședință ca să obțină mandat din partea consilierilor județeni pentru rezilierea contractului.

De notat că actualul contract cu Termoficare Prahova a fost semnat în urmă cu doar două luni, după alte scandaluri cu firma anterioară.

Aproximativ 50.000 de apartamente, adică 130.000 de ploieșteni, au rămas fără apă caldă luni dimineață, pentru 30 de zile, după ce operatorul Termoficare Prahova a anunțat că măsura este luată pentru a fi efectuate reparații la cazanul de apă caldă.

”Dacă s-ar întâmpla să se rezilieze, nu trebuie să se teamă ploieștenii că o să intrăm într-o nouă licitație, ci avem posibilitatea unei încredințări directe pe situații de urgență a serviciului de termie. E inacceptabil ca un oraș întreg să rămână minim 30 de zile fără apă caldă, la două luni de când au preluat serviciul de termie. Pentru asta vă solicit mandat în ședința AGA de mâine”, le-a spus președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, consilierilor județeni în timpul unei ședințe de îndată convocată luni după-amiază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.