Societatea care face deszăpezirea în municipiul Ploieşti a fost amendată, vineri, de Poliţia Locală după ce a intervenit doar cu jumătate dintre utilajele prevăzute în caietul de sarcini, astfel că străzile nu au fost curăţate corespunzător în timp util, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Locale Ploieşti (PLP), o amendă de 2.500 lei a fost aplicată operatorului de salubritate SC Blue Planet Services SRL, pentru neasigurarea prestării serviciului de salubrizare-deszăpezire, conform prevederilor contractuale şi regulamentului de salubrizare.

Directorul Regiei Autonome de Servici Publice (RASP) Ploieşti, Zoia Staicu, a declarat, pentru Agerpres, că operatorul a trimis pe teren doar 15 utilaje, faţă de 30, câte erau prevăzute în caietul de sarcini.

Aceasta a precizat că, în contextul avertizării Cod galben de ninsoare, a verificat, joi, baza de utilaje a operatorului, constatând că numărul celor disponibile nu este suficient, solicitând societăţii să găsească soluţii pentru a acoperi necesarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.