Mai multe fântâni arteziene din municipiul Ploieşti au fost vandalizate, sâmbătă, persoane necunoscute turnând în apă o substanţă – cel mai probabil un detergent – care a umplut cu spumă bazinele, transmite News.ro. Firma care administrează domeniul public şi care aparţine Consiliului Local Ploieşti face apel la localnici să semnaleze autorităţile orice acte de vandalism.

Fântânile arteziene vizate de ”atacul” cu detergent sunt în zona Casa Sindicatelor şi Gara de Sud din municipiul Ploieşti.

Societatea Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti SRL, firmă care aparţine Consiliului Local Ploieşti şi care administrează, spaţiul verde şi alte zone ale domeniului public anunţă că actele de vandalism s-au produs „prin deversarea unor substanţe generatoare de reacţii chimice”.

Oficialii societăţii comerciale fac apel la localnici să anunţe orice act de vandalism la care asistă şi să sune la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954).

„Reamintim ploieştenilor faptul că, tolerarea comportamentului lipsit de civism al unor persoane are ca rezultat încurajarea acestora în a comite şi mai multe acte de vandalism. Toate acestea ne îngreunează activitatea de întreţinere şi modernizare a obiectivelor administrate”, precizează SC SGU Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.