Poliția Română are un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o femeie în vârstă de 84 de ani, care este căutată pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Elena Mladin s-a născut în Mâneciu-Pămînteni din județul Prahova în luna februarie a anului 1938 și este căutată de Poliția Română de aproximativ trei ani, dar nimeni nu știe dacă femeia mai este în viață, conform informațiilor deținute de autorități.

Femeia are dosar penal din anul 2016, atunci când a fost acuzată de trafic de droguri, fiind condamnată la patru ani de închisoare cu executare. La acea vreme, polițiștii au confiscat de la ea 1.665 kg de canabis, femeia fiind, la 81 de ani, cel mai vârstnic traficant de droguri din România.

Drogurile ar fi trebuit să ajungă la nepotul femeii, care era în închisoare, iar Elena Mladin a încercat să ascundă drogurile în mâncarea pe care urma să i-o ducă acestuia, în carceră. 

A mers la Curtea de Apel Craiova după obținerea primei condamnări iar aici Elena Mladin a obținut înjumătățirea pedepsei, iar în luna decembrie 2019 ar fi trebuit să ajungă după gratii, însă nu a mai fost de găsit. 

Autoritățile cred că femeia este fugită într-un mic orășel din Australia. Ultima adresă din buletinul Elenei Mladin este în comuna Topleț din județul Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.