Directoarea Centrului Creşe din municipiul Ploieşti, Angelica Fodor, a fost arestată preventiv în dosarul privind însuşirea de produse alimentare şi de igienă folosite la creşele din oraş, transmite Agerpres.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Prahova a admis, în noaptea de marţi spre miercuri, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 zile, a inculpatei sub acuzaţiile de luare de mită în formă continuată şi delapidare.

Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

Alte patru persoane reţinute în acest dosar au fost plasate de procurori sub control judiciar.

Un număr de 16 persoane au calitatea de suspecţi în această speţă, cinci dintre ele, respectiv directoarea Centrului Creşe şi patru administratoare, fiind reţinute pentru luare de mită, dare de mită şi delapidare.

Surse apropiate anchetei au declarat că acuzaţia de luare de mită în cazul Angelicăi Fodor este legată de faptul că aceasta lua bani atât de la părinţi, pentru a le înscrie copiii la creşă, cât şi de la angajate, pentru a le menţine în funcţii.

În această speţă au fost efectuate percheziţii în timpul cărora la adresele respective au fost găsite cantităţi importante de produse care ar fi fost destinate copiilor, menţionează sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.