Şapte şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa drogurilor în staţiunea Buşteni în ultimele zile, a anunţat, luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, relatează Agerpres.

Sâmbătă, în jurul prânzului, poliţiştii din Buşteni, în ce timp ce executa atribuţiile de serviciu pe strada Valea Cerbului, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din comuna Cernat, judeţul Covasna. Şoferul a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat un rezultat pozitiv la amfetamina şi metamfetamină, astfel că a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţă psihoactivă din organism.

După doar 20 de minute, aceeaşi poliţişti au oprit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din municipiul Ploieşti, în cazul căruia aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la cocaină şi ketamină.

„În dimineaţa zilei de 15 august, în jurul orei 5,10, tot poliţiştii Staţiunii Buşteni, în ce timp ce executa atribuţiile de serviciu, pe strada Valea Cerbului, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Blejeşti, judeţul Teleorman. Tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la cocaina, THC, metamfetamină (…). O jumătate de oră mai târziu (…), au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 31 de ani, din municipiul Săcele. Bărbatul a fost testat aparatul Drager DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la cocaina, THC, amfetamină, metamfetamină”, se menţionează într-un comunicat al IPJ Prahova.

Conform aceleiaşi surse, alte trei cazuri de şoferi aflaţi sub influenţa drogurilor au fost constatate în cursul dimineţii de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.